Референци

Училишен објект  М.В.Љубош

Училишен објект М.В.Љубош

Зграда ,,URBAN GARDEN”

Зграда ,,URBAN GARDEN”

JYSK – EAST GATE Mall – Скопје

JYSK – EAST GATE Mall – Скопје

Бензинска станица ,,ОКТА”

Бензинска станица ,,ОКТА”

Хотел ” Холидеј Ин” – Скопје

Хотел ” Холидеј Ин” – Скопје

Централен регистар на Р. Македонија –Скопје

Централен регистар на Р. Македонија –Скопје

ОУ ,,Киро Спанџов” – БРКО

ОУ ,,Киро Спанџов” – БРКО

Аџибадем Систина

Аџибадем Систина

MICROSOFT SKOPJE

MICROSOFT SKOPJE

Реконструкција на слаба струја на 6 школи во Скопје и Велес

Реконструкција на слаба струја на 6 школи во Скопје и Велес

Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

,,ЕУ ИНФО ЦЕНТАР”

,,ЕУ ИНФО ЦЕНТАР”

,,СПОРТ ВИЖН” –  низ Македонија

,,СПОРТ ВИЖН” – низ Македонија

МУСАЛА СОФТ – Сoравиа центар (Скопје)

МУСАЛА СОФТ – Сoравиа центар (Скопје)

,,ЖИТО ПРОМ” – Гевгелија

,,ЖИТО ПРОМ” – Гевгелија

,,ЖИТО ЛУКС” – СКОПЈЕ

,,ЖИТО ЛУКС” – СКОПЈЕ

,,ЛЦ Ваикики ” – низ Македонија

,,ЛЦ Ваикики ” – низ Македонија

УСА (U.S.A) АМБАСАДА – МАКЕДОНИЈА

УСА (U.S.A) АМБАСАДА – МАКЕДОНИЈА

,,УРБАН ДЕСИНГ” – Скопје

,,УРБАН ДЕСИНГ” – Скопје

,,ТОРУС КОМПАНИ ЈУНИОР” – Скопје

,,ТОРУС КОМПАНИ ЈУНИОР” – Скопје

,,ТОП ТРЕЈД” – Скопје

,,ТОП ТРЕЈД” – Скопје

,,ТОП АУТО – ФЕР” – Куманово

,,ТОП АУТО – ФЕР” – Куманово

,,ТИРЗ ПРИЛЕП” – ОПШТИНА ПРИЛЕП

,,ТИРЗ ПРИЛЕП” – ОПШТИНА ПРИЛЕП

СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС

СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС

Стамбена Приватна Куќа

Стамбена Приватна Куќа

,,СПЕЦИЈАЛ-ПРОДУКТ” ДООЕЛ – Скопје

,,СПЕЦИЈАЛ-ПРОДУКТ” ДООЕЛ – Скопје

,,СОВРЕМЕН ДОМ” – А.Д , Прилеп

,,СОВРЕМЕН ДОМ” – А.Д , Прилеп

,,Совет за јавни набавки” – Скопје

,,Совет за јавни набавки” – Скопје

Специјално Јавно Обвинителство (СЈО) – Скопје

Специјално Јавно Обвинителство (СЈО) – Скопје

,,СИЛЕКС НЕМЕТАЛИ” – КРАТОВО

,,СИЛЕКС НЕМЕТАЛИ” – КРАТОВО

ОУ,,Емин Дураку” – Скопје (Сарај)

ОУ,,Емин Дураку” – Скопје (Сарај)

ОСНОВЕН СУД – КРАТОВО

ОСНОВЕН СУД – КРАТОВО

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ НА РМ

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ НА РМ

,,НОВО НОРДИСК”

,,НОВО НОРДИСК”

ОУ “Невена Георгиева Дуња” – Скопје

ОУ “Невена Георгиева Дуња” – Скопје

,,НЕФА ГРУП”

,,НЕФА ГРУП”

,,Министерство за правда” – Република Македонија

,,Министерство за правда” – Република Македонија

Министерство за одбрана – Скопје

Министерство за одбрана – Скопје

1.	ЛЕНД ИНВЕСТМЕНТ (МАГАЦИНИ ГАЗЕЛА) – Скопје

1. ЛЕНД ИНВЕСТМЕНТ (МАГАЦИНИ ГАЗЕЛА) – Скопје

,,ЛАПОР” – ДОО – Битола

,,ЛАПОР” – ДОО – Битола

КНИЖАРНИЦА ,,ИКОНА” – Скопје (Сити Мол)

КНИЖАРНИЦА ,,ИКОНА” – Скопје (Сити Мол)

,,ЈЗУ ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА” – Гевгелија (Негорци)

,,ЈЗУ ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА” – Гевгелија (Негорци)

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА

,,ЏОНСОН КОНТРОЛ”

,,ЏОНСОН КОНТРОЛ”

,,ХОТЕЛ МИРАНА ГАРДЕНИЈА” – ВЕЛЕС

,,ХОТЕЛ МИРАНА ГАРДЕНИЈА” – ВЕЛЕС

,,ГРАНИТ” – AД

,,ГРАНИТ” – AД

Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови

Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови

Универзитет „Гoце Делчев“ – Штип

Универзитет „Гoце Делчев“ – Штип

,,МЛ ГАРИ” – ДОО Скопје

,,МЛ ГАРИ” – ДОО Скопје

,,ФЕШН БРАВО” – (Скопје Сити Мол)

,,ФЕШН БРАВО” – (Скопје Сити Мол)

,,ФЕНИКС ФАРМА” – Скопје

,,ФЕНИКС ФАРМА” – Скопје

,,ЕНЕРГОИНЖЕНЕРИНГ” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЕНЕРГОИНЖЕНЕРИНГ” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЕЛМА ГРАДБА” – ДЕБАР

,,ЕЛМА ГРАДБА” – ДЕБАР

,,ЕЛЕКТРОЛАБ” –  Скопје

,,ЕЛЕКТРОЛАБ” – Скопје

,,Државна лотарија на РМ”

,,Државна лотарија на РМ”

,,ДРЖАВЕН ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА” – Скопје

,,ДРЖАВЕН ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА” – Скопје

,,ДНКВ ПЛУС” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ДНКВ ПЛУС” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЏАГАТАЈ КАБЛО ОТОМОТИВ ЕЛЕКТРИК СИСТЕМЛЕРИ” – ДООЕЛ

,,ЏАГАТАЈ КАБЛО ОТОМОТИВ ЕЛЕКТРИК СИСТЕМЛЕРИ” – ДООЕЛ

,,АССЕКО СЕЕ” – Македонија

,,АССЕКО СЕЕ” – Македонија

,,АМЕРИКАН КОЛЕЏ” – Скопје

,,АМЕРИКАН КОЛЕЏ” – Скопје

,,АМЦ” – ДОО

,,АМЦ” – ДОО

,,АМБАСАДОР-М АНГЕЛ” – Дооел, Скопје

,,АМБАСАДОР-М АНГЕЛ” – Дооел, Скопје

,,АК-ИНВЕСТ”  ДООЕЛ – Тетово

,,АК-ИНВЕСТ” ДООЕЛ – Тетово

Адора инженеринг ,,Flatiron”

Адора инженеринг ,,Flatiron”

,,Бонор” Инженеринг

,,Бонор” Инженеринг

Фабрика ,,Мурат Виринг Системс” ДООЕЛ – Македонија

Фабрика ,,Мурат Виринг Системс” ДООЕЛ – Македонија

Станбен комплекс ,,Алуминка”

Станбен комплекс ,,Алуминка”

Музеј ,,Алибег” – Тетово

Музеј ,,Алибег” – Тетово

Станбен комплекс ,,Александрија”

Станбен комплекс ,,Александрија”

Сакате да соработуваме?