Безбедносни системи

Зграда ,,URBAN GARDEN”

Зграда ,,URBAN GARDEN”

Бензинска станица ,,ОКТА”

Бензинска станица ,,ОКТА”

Централен регистар на Р. Македонија –Скопје

Централен регистар на Р. Македонија –Скопје

Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

,,СПОРТ ВИЖН” –  низ Македонија

,,СПОРТ ВИЖН” – низ Македонија

,,ЖИТО ЛУКС” – СКОПЈЕ

,,ЖИТО ЛУКС” – СКОПЈЕ

УСА (U.S.A) АМБАСАДА – МАКЕДОНИЈА

УСА (U.S.A) АМБАСАДА – МАКЕДОНИЈА

,,ТОРУС КОМПАНИ ЈУНИОР” – Скопје

,,ТОРУС КОМПАНИ ЈУНИОР” – Скопје

,,ТОП ТРЕЈД” – Скопје

,,ТОП ТРЕЈД” – Скопје

,,ТОП АУТО – ФЕР” – Куманово

,,ТОП АУТО – ФЕР” – Куманово

СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС

СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС

,,Совет за јавни набавки” – Скопје

,,Совет за јавни набавки” – Скопје

,,СИЛЕКС НЕМЕТАЛИ” – КРАТОВО

,,СИЛЕКС НЕМЕТАЛИ” – КРАТОВО

ОУ,,Емин Дураку” – Скопје (Сарај)

ОУ,,Емин Дураку” – Скопје (Сарај)

ОСНОВЕН СУД – КРАТОВО

ОСНОВЕН СУД – КРАТОВО

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ НА РМ

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ НА РМ

,,НОВО НОРДИСК”

,,НОВО НОРДИСК”

,,НЕФА ГРУП”

,,НЕФА ГРУП”

,,Министерство за правда” – Република Македонија

,,Министерство за правда” – Република Македонија

,,ЛАПОР” – ДОО – Битола

,,ЛАПОР” – ДОО – Битола

КНИЖАРНИЦА ,,ИКОНА” – Скопје (Сити Мол)

КНИЖАРНИЦА ,,ИКОНА” – Скопје (Сити Мол)

,,ЈЗУ ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА” – Гевгелија (Негорци)

,,ЈЗУ ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА” – Гевгелија (Негорци)

,,ХОТЕЛ МИРАНА ГАРДЕНИЈА” – ВЕЛЕС

,,ХОТЕЛ МИРАНА ГАРДЕНИЈА” – ВЕЛЕС

Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови

Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови

,,МЛ ГАРИ” – ДОО Скопје

,,МЛ ГАРИ” – ДОО Скопје

,,ФЕШН БРАВО” – (Скопје Сити Мол)

,,ФЕШН БРАВО” – (Скопје Сити Мол)

,,ФЕНИКС ФАРМА” – Скопје

,,ФЕНИКС ФАРМА” – Скопје

,,ЕНЕРГОИНЖЕНЕРИНГ” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЕНЕРГОИНЖЕНЕРИНГ” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЕЛЕКТРОЛАБ” –  Скопје

,,ЕЛЕКТРОЛАБ” – Скопје

,,ДРЖАВЕН ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА” – Скопје

,,ДРЖАВЕН ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА” – Скопје

,,ДНКВ ПЛУС” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ДНКВ ПЛУС” – ГЕВГЕЛИЈА

,,ЏАГАТАЈ КАБЛО ОТОМОТИВ ЕЛЕКТРИК СИСТЕМЛЕРИ” – ДООЕЛ

,,ЏАГАТАЈ КАБЛО ОТОМОТИВ ЕЛЕКТРИК СИСТЕМЛЕРИ” – ДООЕЛ

,,АМЕРИКАН КОЛЕЏ” – Скопје

,,АМЕРИКАН КОЛЕЏ” – Скопје

,,АМЦ” – ДОО

,,АМЦ” – ДОО

,,АМБАСАДОР-М АНГЕЛ” – Дооел, Скопје

,,АМБАСАДОР-М АНГЕЛ” – Дооел, Скопје

Адора инженеринг ,,Flatiron”

Адора инженеринг ,,Flatiron”

Фабрика ,,Мурат Виринг Системс” ДООЕЛ – Македонија

Фабрика ,,Мурат Виринг Системс” ДООЕЛ – Македонија

Станбен комплекс ,,Алуминка”

Станбен комплекс ,,Алуминка”

Музеј ,,Алибег” – Тетово

Музеј ,,Алибег” – Тетово