,,ЕУ ИНФО ЦЕНТАР”

,,ЕУ ИНФО ЦЕНТАР”

Изработка на ,,KNX” систем за контрола на осветлување, мрежна опрема , модернизација на ЕУ инфо центарот. 72901462_516721319111510_4920955704195416064_n Галерија во текот на изработка 72952235_502236870363505_5636743915680825344_n...
,,СПОРТ ВИЖН” –  низ Македонија

,,СПОРТ ВИЖН” – низ Македонија

СПОРТ ВИСИОН – нови дуќани во 2018та – Спорт Реалити Охрид, Спорт Реалити Прилеп, Спорт реалити Веро Центар Скпоје, Спорт Вижн ГТЦ и Спорт Вижн дирекција во МЗТ – изведување на инсталација за Системот за видео надзор, осветлување, систем за пзвушуваое, систем за...
МУСАЛА СОФТ – Сoравиа центар (Скопје)

МУСАЛА СОФТ – Сoравиа центар (Скопје)

МУСАЛА СОФТ – Справиа центар – инсталација на мрежна опрема, Системи за контрола на пристап и Систем за евиденција на работно време 2018гпд ( константно дополнување на системот...
,,ЖИТО ПРОМ” – Гевгелија

,,ЖИТО ПРОМ” – Гевгелија

ЖИТО ПРОМ Гевгелија – Автоматизација на производствен процес за производство на брашно, изведба на мрежна, компјутерска и телефонска...
,,ЛЦ Ваикики ” – низ Македонија

,,ЛЦ Ваикики ” – низ Македонија

ЛЦ Ваикики – Инсталација на систем за кoнтрoла на пристап вo сите салoни вo Скoпје ( Рамстoр, Капитoл, Сити мoл ) и низ Македoнија ( Тетoвo, Куманoвo, Битoла, Прилеп и Охрид ) –...