Зграда ,,URBAN GARDEN”

Зграда ,,URBAN GARDEN”

Акустик Доо Скопје и Мега Дооел Куманово – Изведба на електрични инсталации за Домување во стамбени згради (А2) со компатибилни намени (Б) на бул. Трета Македонска бригада бб КО К.Вода 2, општина Аеродром ГП.2.04,...
Бензинска станица ,,ОКТА”

Бензинска станица ,,ОКТА”

Реконструкција на три бензински пумпи Окта (локација – Аеродром, Раде Кончар, Тафталиџе) – изведба на јака и слаба струја
Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

Видео надзор на стари тунели – Делница , Демир Капија – Удово

Систем за видео надзор по целата должина на тунелите Демир Капија (стари тунели) на Магистрален пат делница Демир Капија-Удово 82023607_245670506398878_3947332686011432960_n 81652868_245670409732221_954938652020965376_n 81521967_245670526398876_4777500111427076096_n...
,,СПОРТ ВИЖН” –  низ Македонија

,,СПОРТ ВИЖН” – низ Македонија

СПОРТ ВИСИОН – нови дуќани во 2018та – Спорт Реалити Охрид, Спорт Реалити Прилеп, Спорт реалити Веро Центар Скпоје, Спорт Вижн ГТЦ и Спорт Вижн дирекција во МЗТ – изведување на инсталација за Системот за видео надзор, осветлување, систем за пзвушуваое, систем за...