1. ЛЕНД ИНВЕСТМЕНТ (МАГАЦИНИ ГАЗЕЛА) – Скопје

18 Мар, 2019

ЛЕНД ИНВЕСТМЕНТ – МАГАЦИНИ ГАЗЕЛА – изведба на јакострујни и слабострујни инсталации во 7 магацини во просториите на Газела