Училишен објект М.В.Љубош

Училишен објект  М.В.Љубош

Промонтинг Дооел Скопје – изведба на електрична инсталација за објкет “ Изградба на нов училишен објект во м.в.Љубош, КО Долно Количане, с.Батинци

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *