,,УРБАН ДЕСИНГ” – Скопје

19 Мар, 2019

УРБАН ДЕСИНГ – изведба на инсталации како подизведувачи во објекти на QBE Македонија, КАМ Маркет Скопје. Подготовка на проекти за Парк Ново Лисиче, Спортски Сали во склоп на Основни Училишта во општина Аеродром и др. Проекти.