,,ТИРЗ ПРИЛЕП” – ОПШТИНА ПРИЛЕП

19 Мар, 2019

ТИРЗ ПРИЛЕП, ОПШТИНА ПРИЛЕП 09/2017год.– изведба на надворешни електро енергетски кабловски развод, надворешна телефонска инсталација, надворешно осветлување и терминал за паркин систем