СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС

19 Мар, 2019

СТАРТ ДОО ОХРИД – ОЛИМПИЈА МОТОРС – изведба на комплетна електрична инсталација и осветлување, како и систем за контрола на пристап во нов деловно административен објект со хала