Специјално Јавно Обвинителство (СЈО) – Скопје

19 Мар, 2019

СПЕЦИЈАЛНО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО 08/2016 – реконструкција на електрични и слабострујни инсталации, во соработка со Ман електроникс