,,МЛ ГАРИ” – ДОО Скопје

18 Мар, 2019

МЛ ГАРИ ДОО Скопје – Изведба на комплет јакострујни инсталации, изведба на систем за видео надзор, систем за дојава и детекција на пожар, систем за контрола на работно време и набавка на дизел агрегат за прозводствен погон за фабрика за вода во село Гари, Дебарско.