Зграда ,,URBAN GARDEN”

Акустик Доо Скопје и Мега Дооел Куманово – Изведба на електрични инсталации за Домување во стамбени згради (А2) со компатибилни намени (Б) на бул. Трета Македонска бригада бб КО К.Вода 2, општина Аеродром ГП.2.04, КП1813

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *