Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови

18 Мар, 2019

Градинка “Ѓурѓица” клон на ЈДГ Весели Цветови – населба Пинтија 06/2016 – изведба на систем за видео надзор, домофонија, озвучување, систем за противпожарна заштита, РТВ – во соработка со МАН Електроникс